Aktuelt

Kompressor til salg: Vi har en kompressor i overskud og sælger den for højeste bud inden 1. februar. Det er en FF Trykluft Kompressor årg. 1988. 7,5 KW. 300 L tank. Giv et bud til Flemming Jensen tlf. 30 31 22 83  E-mail: christiansminde@mail.dk  


Søsætning med vognmand Brian finder sted lørdag d. 17. april  2021 fra kl. 8.00. Tilmelding sker via Poul Steen på SMS: 21 40 37 01 eller e-mail: pstidemand@gmail.com


Standerhejsning søndag d. 18. april 2021 kl. 10.00

Generalforsamling søndag d. 18. april 2021 kl. 10.30

Havnerenovering. Tved Sparekasses Fond har bevilget 200.000 kr. til renovering af havnen. Vi er meget taknemmelige for dette beløb.
Pengene vil blive brugt på renovering af havnens bådebroer og uddybning i havnebassinet. Arbejdet går i gang i løbet af vinteren.


På langfart. Vores medlem Mads Bo Falk er afsejlet mod Kanarieøerne og Azorerne d. 24/7 i sin Polaris Drabant “Mathilde”, plads 66. Rejsen kommer til at vare i et års tid. Man vil kunne følge turen på https://www.facebook.com/etaarpaahavet/ og www.sy-mathilde.dk . Se også https://youtu.be/wwKWsAqc2tc. Vi ønsker god tur. 


Corona. Hold god afstand, når I mødes og arbejder på havnen. Vend ryggen op mod vinden, når I taler sammen. Så blæser smitten væk fra alle samtalepartnere.


Der er kommet nye regler for håndtering af bundmaling på havnen. Se under Facts/ Vedtægter og regler


Sejlrenden ind til havnen er uddybet 19. marts så der er minimum 2,0 m vanddybde i renden.


Der kommer ikke blåt flag ved havnen i 2020. Det skyldes at Friluftsrådet har afvist alle Syddjurs Kommunes ansøgninger om blåt flag fordi kommunen ikke kan opfylde skærpede krav om affaldssortering ved strandene. Det kontrolleres stadigvæk, at badevandskvaliteten er OK.


Rummet i pakhuset over for havnekontoret er åbnet og har fået nyt bord og en kistebænk, så der er flere siddepladser. Lokalet kan bruges af alle som en lille sejlerstue. Brugere skal selv holde orden og rydde op efter sig.


Brug af havnens traktor. Vi har været nødt til at indføre en ny ordning, hvorefter brug af traktor på havnen kun sker på særlige dage, hvor dele af havnen afspærres. Se mail herom til medlemmerne. 
Ny politibekendtgørelse om sejlads med motorbåde og brætsejlads. Se link.


Mobile Pay: Betaling for gæstepladser, pladsleje, slæbested m.v. kan ske på Mobile Pay nr. 594387


Havnen drives af frivillige, som på skift holder opsyn. Får du brug for hjælp, ring 23 36 37 59. Så forsøger vi at hjælpe så godt vi kan.


Henvendelser vedr. køb, salg og leje af bådpladser, kort til slæbestedet m.v. sker til kasseren Poul Steen Tidemand-Petersson, mail: pstidemand@gmail.com  tlf. 21 40 37 01


Vigtigt
Der er udlagt rottegift på havnen, så pas venligst på jeres kæledyr


Alle pladshavere, der bruger strøm udover kortvarigt brug til opladning m.m., skal betale kr. 500,- for et år.

Til orientering:
Er der nogle medlemmer der ønsker at “arbejde på havnen, er de velkomne, der er mange små som store opgaver.

Åbningstid for havnens bad og toiletter  er 1. april – 1. november.