Aktuelt


Optagning af både. Søndag d. 23. oktober bliver de store både taget op. Tilmelding på forhånd til kassereren Poul Steen Tidemand-Petersson via mail: pstidemand@gmail.com


Ledige bådpladser? Alle bådpladser i havnen er optaget og vi har en lang venteliste.  Vi kan ikke sige noget om, hvornår der bliver en ledig plads. Undlad venligst at ringe og spørge om plads. Vil du på ventelisten kan du skrive en mail til pstidemand@gmail.com og oplyse dine kontaktoplysninger samt bådens længde, bredde og dybgang. Du bliver kontaktet, hvis der bliver plads til din båd. Vi besvarer kun henvendelser om ventelisten pr. mail.


På langfart. Vores medlem Mads Bo Falk er afsejlet mod Kanarieøerne og Azorerne d. 24/7 i sin Polaris Drabant “Mathilde”, plads 66. Rejsen kommer til at vare i et års tid. Man vil kunne følge turen på https://www.facebook.com/etaarpaahavet/ og www.sy-mathilde.dk . Se også https://youtu.be/wwKWsAqc2tc. Vi ønsker god tur. 


Rummet over for havnekontoret i pakhuset kan bruges af alle medlemmer og betalende gæster som en lille sejlerstue. Brugere skal selv holde orden og rydde op efter sig.


Mobile Pay: Betaling for gæstepladser, pladsleje, slæbested m.v. kan ske på Mobile Pay nr. 594387


Havnen drives af frivillige, som på skift holder opsyn. Får du brug for hjælp, ring 23 36 37 59. Så forsøger vi at hjælpe så godt vi kan.


Henvendelser vedr. køb, salg af andele, leje af bådpladser, kort til slæbestedet m.v. sker til kasserer Poul Steen Tidemand-Petersson, mail: pstidemand@gmail.com  SMS 21 40 37 01


Vigtigt
Der er udlagt rottegift på havnen, så pas venligst på jeres kæledyr


Alle pladshavere, der bruger strøm udover kortvarigt brug til opladning m.m., skal betale kr. 500,- for et år.

Til orientering:
Er der nogle medlemmer der ønsker at “arbejde på havnen, er de velkomne, der er mange små som store opgaver.